Båtmotor

Den viktigste årsaken til at en båtmotor fra Yamaha har en suveren brukervennlighet du kan stole på, er deres kompromissløse søken etter de beste tekniske løsningene. Yamaha har vært en pioner i utviklingen av smart motordesign og kompakte, effektive innsugs- og eksossystemer. De har skapt en komplett serie 4-taktsmotorer som er miljøvennlige, stillegående, solide og økonomiske i drift.

Yamaha F2.5

Bensindrevet båtmotor
Det kompakte, strømlinjeformede motordekselet skjuler en avansert Yamaha-firetakter. Den er kraftig nok til at du alltid kommer deg dit du skal. Utmerket styring, manøvreringsevne og pålitelighet er en selvfølge. Det samme gjelder brukervennlige kontroller og drift med lite vibrasjoner.

YAF25Kr. 6 990,00Informasjon


Yamaha F4

Bensindrevet båtmotor
Kompakt størrelse, store bærehåndtak og innebygd bensintank gjør dem bærbare og allsidige. Yamahas CDI-tenningssystem sørger for at de alltid starter. Lavt forbruk, enkle betjeningsorganer, begrenset støy, lite vibrasjon og Yamaha-pålitelighet er standard.

YAF4BKr. 9 400,00Informasjon


Yamaha F5

Bensindrevet båtmotor
For å vise den unike karakteren til F4, F5 og F6 har de fått nytt utseende, med stilige, grå motordeksler og nyeste generasjon av Yamahas styling og dekaler. Det er en frisk design som gjenspeiler kjøregleden og all den moro og opplevelser de kompakte, bærbare motorene gir.

YAF5AKr. 10 500,00Informasjon


Yamaha F6

Bensindrevet båtmotor
Disse motorene er, med sitt friske, nye utseende, lette og enkle å håndtere. Du kan bære dem til stranden eller om bord i båten. F4, F5 og F6 er praktiske å oppbevare og bruke. De har den påliteligheten du trenger for å føle deg trygg på vannet.

YAF6CKr. 11 000,00Informasjon


Yamaha F8

Bensindrevet båtmotor
F8 og F9,9 er svært kompakte og effektive takket være to sylindre med enkel, overliggende kamaksel (SOHC). F9,9 har fått et nytt, stilig, moderne motordeksel. Økt slaglengde i forhold til F8 gir åtte prosent ekstra motorkapasitet. Resultatet er mer krefter og høyere dreiemoment.

YAF8CKr. 16 600,00Informasjon


Yamaha F9.9

Bensindrevet båtmotor
Du kan glede deg over lite støy og gunstig driftsøkonomi kombinert med jevn, pålitelig kraft og imponerende dreiemoment. Yamahas CDI-tenningssystem sørger for pålitelig og umiddelbar start. Kombinasjonen av styrekulten med vrigass og girsystem med forover, nøytral og revers gir enkel og sikker manøvrering.

YAF99JKr. 17 700,00Informasjon


Yamaha F15

Bensindrevet båtmotor
Disse kompakte motorene har mange Yamaha-spesialiteter som elektronisk tenning, startsystem som reduserer motstanden, vannkjølt bensinpumpe og lyddemper med lange rør. Du finner teknologien vanligvis bare på langt større motorer. Den avanserte teknologien gjør at motorene egner seg like godt til yrkesbåter som fritidsbåter.

YAF15CKr. 28 500,00Informasjon


Yamaha F20

Bensindrevet båtmotor
Du vil oppdage at F20 og F15 er komfortable å kjøre takket være mange praktiske, brukervennlige funksjoner – fra den frontmonterte girspaken og enkeltspaks styrefriksjonsjustering til snorstarten med liten motstand. Et innebygd håndtak på motorbraketten gjør at du kan bære motoren. Den er lett å lagre takket være puter bak.

YAF20BKr. 29 600,00Informasjon


Yamaha F25

Bensindrevet båtmotor
Gi gass med F25, og du vil forstå hvorfor den er i en klasse for seg: En allsidig, pålitelig tosylindret firetakter som gir suveren ytelse og en behagelig båttur. Og siden førsteklasses drivstofføkonomi følger med som standard, er motoren også snillere mot miljøet med reduserte eksosutslipp.

YAF25DKr. 33 300,00Informasjon


Yamaha F30

Bensindrevet båtmotor
Disse modellene bruker en serie innovative og avanserte teknologier for å optimalisere forbrenningsprosessen, inkludert Yamahas anerkjente Multi–Point EFI-system med forstøvningsreduksjon. De arbeider sammen med en computer som analyserer og justerer blandingen av drivstoff og luft for umiddelbar start, utmerket gassrespons og ren, effektiv forbrenning.

YAF30B


Inkl. utstyr
Kr. 49 200,00Informasjon


Yamaha F40

Bensindrevet båtmotor
F40 og F30 er kompatible med Yamahas digitale nettverksinstrumenter. Instrumentene gjør at du har full oversikt og kan optimalisere kjøreturen. Multifunksjonsindikatoren gir informasjon om turtall, driftstimer, trimvinkel, oljetrykk og hastighets-/drivstoffindikator. Instrumentet har varsellamper og innstilling for variabel turtallskontroll.

YA40F


Inkl. utstyr
Kr. 60 300,00Informasjon


Yamaha F50

Bensindrevet båtmotor
Yamahas 4-sylindrede 4-taktsmotorer er en optimal kombinasjon av vekt og effekt. Nå har den globale pioneren innen 4-taktsteknologi gjort F50 og F60 med lang slaglengde enda bedre. Motorene kan skilte med ultralette krefter og lite støy og vibrasjon.

YAF50H


Inkl. utstyr
Kr. 76 000,00Informasjon


Yamaha F60

Bensindrevet båtmotor
Yamahas motorer er kjent for pålitelighet og for hvor godt de holder seg i verdi. Varselsystemer på hele FT-serien måler oljetrykk, motortemperatur og andre viktige forhold. Lyd- og/eller lyssignaler varsler føreren om det oppstår feil. Dersom det oppstår en feil, blir turtallet automatisk redusert for å beskytte motoren når du setter kursen mot land.

YAF60F


Inkl. utstyr
Kr. 86 600,00Informasjon


Yamaha F70

Bensindrevet båtmotor
Den lette F70 er en allsidig motor perfekt egnet for et bredt utvalg båttyper. Det er en motor som både hører hjemme i et krevende yrkesmiljø og i en verden av fiske, vannsport, transport og båthygge. F70 er ganske enkelt den letteste og kraftigste firetakteren i sin klasse.

YAF70Kr. 97 200,00Informasjon


Yamaha F80

Bensindrevet båtmotor
16-ventilers DOHC-motorkonstruksjon. DOHC-konstruksjonen (dobbel overliggende kamaksel) og store ventiler resulterer i optimal ventilfunksjon. Det gir raskere akselerasjon og økt ytelse uten at motoren bruker mer bensin. Yamahas 4-takts-teknologi kombinerer dette med avansert innsugs- og eksossystem og vår unike elektroniske bensininnsprøytning (EFI).

YAF80B


Inkl. utstyr
Kr. 98 900,00Informasjon


Yamaha F100

Bensindrevet båtmotor
F80 og F100 er blant de mest allsidige og brukervennlige utenbordsmotorene i denne hk-klassen. Motorene er nesten uslåelige når det gjelder hva du får for pengene.

YAF100D


Inkl. utstyr
Kr. 108 000,00Informasjon


Yamaha M12

Elektrisk båtmotor
En Yamaha Electric Drive er lett og den desidert mest miljøvennlige motoren til småbåter.

YAM12Kr. 1 800,00Informasjon


Yamaha M18

Elektrisk båtmotor
Hver 12-voltsmotor har en justerbar brakett for rask, enkel montering og er svært enkel i bruk. Kom deg ut, vri på gassen og ha det gøy. M26 og M20 har vribar gasskontroll. Styrekulten kan vippes 45°, og forlenges opp til 15 cm. Styrekulten har et behagelig utformet grep.

YAM18Kr. 2 400,00Informasjon


Yamaha M20

Elektrisk båtmotor
Permanente magnetmotorer er solide. Drivakslene er i et komposittmateriale som ikke brekker, ødelegges eller korroderer ved vanlig bruk. Alle pakningene og kapslingene er solide og holdbare. En spesiell Weedless Wedge-propell maksimerer drivkraften og er motstandsdyktig mot flytende ugress og annet undervannsskrot.

YAM20Kr. 3 100,00Informasjon


Yamaha M26

Elektrisk båtmotor
Her får du neste generasjons propeller som ugresset ikke vil feste seg i. Bakoverbøyde, utsvingte propellblader drar ugresset unna og lar deg passere gjennom sjøgress i alle hastigheter, uten å miste verdifull batterikapasitet. Designen er forbedret ytterligere for å gi pålitelig propellytelse.

YAM26Kr. 5 200,00Informasjon