Jordfreser

En jordfres fra oss vil overta den tunge jobben med å vedlikeholde blomsterbed, plen og grønnsaksåker. Maskinene er trygge, kraftige og ideelle til den jobben du ikke har lyst til å gjøre med håndmakt. Vi forhandler jordfresere fra Honda og Viking.

Honda FG 201

Bensindrevet jordfres
Hendig hagefreser som er spesielt effektiv mellom hagens busker, trær og en uunnværlig hjelper i kjøkkenhagen. Jordfreseren er utstyrt med Hondas miljøvennlige 4-takts Micromotor, som gjør at du slipper oljeblanding og bensinlukt. Den er lettstartet, driftssikker og har et meget lavt støynivå.

BEFG201Kr. 8 490,00Informasjon


Honda F 220 DE

Bensindrevet jordfres
Teknisk avansert modell, som er utrolig sterk og effektiv. Dette skyldes ikke minst kraftoverføring via planetgear og det berømte vektstangprinsippet. For enkel transport mellom garasje og brukssted har maskinen transporthjul som standard. Hyppeskjær og jernhjul leveres som tilleggsutstyr.

BEF220DEKr. 10 990,00Informasjon


Honda FJ 500

Bensindrevet jordfres
Honda FJ500 er robust og pålitelig. Lett å starte - hver gang! Holdbar og allsidig med mulighet for påmontering av forskjellig utstyr til forskjellige arbeids -og bruksområder. Brukervennlig - jobber lett i bakke og betjenes enkelt med det fleksible håndtaket. Merverdi i form av ytelse, kvalitet, robusthet og en annenhåndsverdi som lett kan konkurrere med andre premium-maskiner.

BEFJ500Kr. 14 990,00Informasjon


Honda FR 750

Bensindrevet jordfres
Honda FR 750 er en profesjonell bakmontert jordfreser, en spesialmaskin for jordbearbeiding. Motgående rotasjonsretning mellom freserknivene sikrer ekstra myk fremdrift av maskinen, selv ved fresing av hardpakket jord. Manuell differensialsperre på drivhjul sørger for maksimal fremdrift under vanskelige forhold. God vektbalanse og minimal vibrasjon. Perfekt maskin for bl.a. kommuner, gartnerier, anleggsgartnere, parkvesen og boligentreprenører.

BEFR750Kr. 31 900,00Informasjon


Viking HB 585

Bensindrevet jordfres
Med en arbeidsbredde på 85 cm tar HB 585 seg av store oppgaver uten problemer og i høyt tempo. Det sørger den kraftfulle Kohler Courage motoren med overliggende ventiler for. Hvis det blir trangt å komme seg fram er det ikke noe problem å minske arbeidsbredden til 60cm. Et bredt utvalg av tilbehør, som hyppeskjær, ekstra vekter og et innovativt snorkelsystem, sørger for at HB 585 ikke har noen grenser!

62410113923Kr. 7 990,00Informasjon


Honda F 560

Bensindrevet tohjulstraktor
Mellomstor, profesjonell tohjulstraktor. Et godt valg i kombinasjon med bakmontert utstyr. Utstyrt med kraftig 4-takts motor og robust gearkasse med 6 gear fremover og revers. Store 7" drivhjul med kraftig traktormønster fører maskinen frem i ulendt og vanskelig terreng. Styreclutcer gjør det mulig å svinge maskinen uten bruk av fysisk kraft

BEF560Kr. 21 990,00Informasjon