Kompostkverner

Hardt tre kuttes opp, og mykt, organisk materiale og løv kvernes. Dermed får du det beste grunnlaget for produksjon av verdifull kompost og kvernet materiale som lar hagen komme fullt til sin rett.

Wolf SDE 2800 EVO

Elektrisk kompostkvern
Kompostkvernene fra WOLF-Garten kombinerer det beste fra begge verdener: Effektiviteten med en knivkvern med grundighet og stille drift av valsekvern. Maskinene har omfattende sikkerhetsfunksjoner som en motorvernbryter, nullspenningsbryter, en omstart sikkerhetsanordning samt et transporthåndtak. Valsekvernen tilbyr også RH / LH drift. Oppsamler følger med.

SO10260Kr. 2 990,00Informasjon


Wolf SDL 2800 EVO

Elektrisk kompostkvern
Kompostkvernene fra WOLF-Garten kombinerer det beste fra begge verdener: Effektiviteten med en knivkvern med grundighet og stille drift av valsekvern. Maskinene har omfattende sikkerhetsfunksjoner som en motorvernbryter, nullspenningsbryter, en omstart sikkerhetsanordning samt et transporthåndtak. Valsekvernen tilbyr også RH / LH drift. Oppsamler følger med

SO10250Kr. 3 790,00Informasjon


Viking GE 35 L

Elektrisk kompostkvern
Skjærevalsen til den elektriske kompostkvernen GE 35 L bearbeider tre- og buskrester rolig og kraftfullt. Den saktegående skjærevalsen trekker inn greiner og kvister automatisk uten at noe støtes tilbake. Kvistmaterialet kuttes og knuses. Ideel til volumredusering og kompostering.

60090111100Kr. 3 990,00Informasjon