Bruksområdene til Fluid Film er omtrent uendelige. Fluid Film er brukt globalt siden 1940-tallet på skip, offshore, i industri, i landbruk og privat. Baseolje av lanolin gir unike og saltvannsbestandige egenskaper.

Fluid Film fordamper og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel på kjeder, wirer, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere, til vinterkonservering og transportbeskyttelse.

Fluid Film er meget godt egnet til rustbehandling og hulromsbehandling. Sprøyteutstyr trenger ikke å rengjøres etter bruk, da Fluid Film ikke størkner. Gammel tradisjonell behandling mykgjøres og vann fortrenges. Fluid Film er ikke konduktiv og brukes derfor på batteripoler og elektriske kontakter. Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon. Gressklipperpanner holdes lettere rene, og is og snø vil ikke bygge seg opp på snøfresere, snøskjær og snøscootere. Siden oljen ikke samler skitt, er den ideell på landbruks-, skogs- og anleggsmaskiner.

Fluid Film Spray er en veldig effektiv rustløser, og kan også brukes til polering av aluminium, rustfritt stål, og andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk, vinyl og til impregnering av lær.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - 0